ARBEIDSRECHT ADVOCATEN

Arbeidsrecht advocaten en advocaten kantoren arbeidsrecht vinden op Balie of plaats

arbeidsrechtadvocaten.be

Van Goethem Advocaten
Van Goethem Advocaten Antwerpen
 

Van Goethem Advocaten
Fruithoflaan 124 bus 14
2600 Antwerpen
Tel.: +32(0)3 2372100
Fax: +32(0)3 2376017
Website

Advocatenkantoor Van Goethem advocaten is een middelgroot onafhankelijk kantoor waar de advocaten kennis combineren op een academisch niveau met een zeer ruime praktijkervaring. Van Goethem is de perfecte partner voor kleine én grote ondernemingen, organisaties, overheden en particulieren met een zakelijk profiel. Voor de hoge kwaliteit van de dienstverlening rekent Van Goethem redelijke honoraria. De advocaten van Van Goethem verdedigen uw belangen zowel voor plaatselijke rechtbanken en hoven, als voor de Raad van State en het Grondwettelijk Hof.

De advocaten van Van Goethem zijn gespecialiseerd in het: arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht, economisch recht, vennootschapsrecht, ambtenarenrecht, tuchtrecht, milieurecht en milieustrafrecht.

Mr. Katrien Crauwels advocaat en partner bij Van Goethem advocaten specialiseerde zich in het arbeidsrecht (ontslagbetwistingen, loonbetwistingen, schijnzelfstandigheid, sociale inspecties,….), het sociale zekerheidsrecht (RSZ-betwistingen, pensioenbetwistingen,…) en administratief recht (o.a. ambtenarenrecht en tuchtrecht). Zij staat zowel werkgevers als werknemers uit de private en de publieke sector bij. Zij treedt ook regelmatig op voor administratieve rechtscolleges zoals de Raad van State en tuchtcolleges.

Vakgebieden van Mr. Katrien Crauwels: Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht & Socialezekerheidsrecht. Zij spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Vanuit haar bijzondere interesse voor het administratief recht staat zij met haar team regelmatig Mr. Michael Faure van het kantoor bij in administratief- en milieurechtelijke procedures.

Van Goethem advocaten is uw ideale rechterhand op het vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht, ondernemingsrecht, ambtenarenrecht en milieurecht. Voor vragen of meer informatie bel: +32(0)3 2372100.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands